30 Ağustos 2012 Perşembe









     "This is not suit,this is zegna"  sözü ile vizyonunu belli eden ve şuan dünya'nın en iyi 10 moda markasından biri olan Ermenegildo Zegna dünyada az sayıda mağazasıyla beraber oscar törenlerinde boy gösteren kişilerin üstünde görebilceğimiz cinsten bir marka . Türkiye, nişantaşında ,bir adet mağazası olan Ermenegildo Zegna milyarlık takım elbiselerle ,çok zengin insanlara hizmet vermektedir (Exclusive Market).

     Türkiyede kaliteli giyimin önde gelen firması Vakko Vitali Hakko tarafından kurulmuştur.Türkiye’ye yayılmış 76 Vakko Corner, 10 Vakko Outlet, 2 Vakko Wedding House, 2 Vakko Chocolate Butik, 2 Vakko Home, 3 Vakko Eşarp Corner, 10 Vakkorama, 2 V2K designers, 5 Vakkorama H20 mağazası bulunmaktadır.Bu mağazaların hepsi strajik konuma sahiptir.Amaçları belli bir gelir seviyesine hizmet verip,ordan gelir sağlamak.New York modasını İstanbul'a taşımasıyla ün yapmıştır. Kendisine ait politikaya sahip olduğundan ve seçtiği mağazalarda belirli statüdedir.(Selective Market )

    Türkiye'nin çeşitli yerlerinde toplam 162 mağaza aracılığıyla satışlarını sürdürmektedir Abdullah Kiğılı  tarafından 1965 yılında gömlek ve pantolon üretimiyle hazır giyim sektöründe çalışmaya başlamıştır. Olabildiğince uygun fiyatla halka inmeyi amaçlayan KIĞILI ,her geçen gün daha fazla mağaza açmaya gidip büyümeyi amaçlamaktadır. (İntensive Market )
   
   

1 yorum: